Quickmenu

Aanmelden voor Help! Ik heb een hondenleven

Help! Ik heb een hondenleven start op 26 september om 16.00 uur en eindigt op 27 september om 16.00 uur. Er zijn in totaal 30 kennels beschikbaar. Doe je mee? Natuurlijk doe jij mee!

Individueel of als duo

In principe zit je alleen in een kennel. Maar je kunt ook met zijn tweeën een kennel delen. Minder ruimte, maar meer gezelligheid!  
Aanmeldformulier individueel
Aanmeldformulier duo

Meedoen als estafetteteam

Wil je gezellig met sportvrienden, je kroegmaten of familieleden meedoen? Dat kan natuurlijk ook. Een team bestaat uit minimaal 2 personen. Een estafette wil zeggen dat jullie elkaar afwisselen en zo de 24 uur volmaken, waarbij alle teamleden even lang achter tralies gaan. De teamcaptain kan het hele team aanmelden.
Aanmeldformulier teams
 

Inschrijfgeld

De inschrijving voor Help! Ik heb een hondenleven bedraagt € 12,50. Je kunt dit bedrag overmaken op NL49INGB0000252696  t.n.v. Stichting DOA. Je krijgt daarvoor o.a. een Help-shirt, je kunt naar de voorlichtingsbijeenkomst(en) komen en je krijgt materiaal dat je helpt sponsors te werven.
 
Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op met het Help!-team.
!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->