Quickmenu

24 uur een hondenleven: ga jij de uitdaging aan? 

Jij hebt nu de kans om je 24 uur lang op te laten sluiten in de grootste opvang van Nederland om aan den lijve te ondervinden hoe het is om een asieldier te zijn. Je verblijft in een kennel (6m2), met als enige uitje een keer luchten op het speelveld en je krijgt water en brood uit hondenvoerbakken. Je hebt geen mobiel en geen internet en wij bepalen wanneer je eten krijgt of naar buiten mag. Het doel van de actie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor DOA's kneuzenplanMet jouw deelname aan Help! Ik heb een hondenleven steun  je die dieren in de opvang die jouw hulp het allerhardst nodig hebben.

Iedereen boven de 18 jaar mag meedoen mits je een bepaald startbedrag aan sponsorgeld inbrengt. Dit bedrag staat gelijk aan de kosten van een gemiddeld basisverblijf van een asieldier. Hiermee is je basisverzorging geregeld. Minderjarigen (12 jaar en ouder) kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.
 
Je zit in principe alleen in een kennel maar je kunt je kennel ook delen met iemand anders. Je hebt dan minder ruimte in je kennel, maar wel meer aanspraak. Ook kun je als estafetteteam meedoen waarbij de teamleden elkaar afwisselen. Het startbedrag voor individuele deelnemer is 500 euro, voor duo's 600 euro en voor teams 700 euro. 

Verrijking

Als je de basis bij elkaar hebt kun je aan de slag voor de extraatjes, in asieljargon verrijking genoemd. Verrijking  geeft kleur aan je verblijf in de kennel, breekt de verveling en voorkomt frustratie. Wil je koffie? Een kussen bij je slaapzak? Een tijdschrift? Dat kan allemaal, mits je er sponsors voor kunt vinden. Net als onze dieren ben je dus afhankelijk van de gulle giften van je achterban. 
 
In de tabel kun je zien bij welk opgehaald bedrag je welke verrijking krijgt. De verrijking staat in een vaste volgorde. 

VerrijkingSoloDuo of team
 Fles frisdrank of thermoskan koffie/thee
 €550 €800
 Warme maaltijd €600
 €900
 Kussen + oordopjes €650
 €1000
 Tijdschrift (gedurende 1 uur) €700
 €1100
 Puzzelboekje (gedurende 1 uur) €750
 €1200
 Kinderverrassingsei + pistachenootjes €800
 €1300
 Wandelen met vriend (20 minuten) €900
 €1400
 Bezoekuur  €1000 €1650 
 Toegang internet (20 minuten) €1200
 €2000
 Wildcard (kies 1 verrijking nog een keer) €1300        €2200
 Vermelding Wall of Fame > €1500> €2600
 

Je kunt het!

Begin je nu lichtelijk te zweten omdat je geen idee hebt hoe je sponsors moet werven? Maak je geen zorgen, we gaan je natuurlijk helpen. Je zult zien dat het hartstikke leuk en ook helemaal niet moeilijk is. Lees maar hoe de deelnemers van verleden jaar het hebben ervaren!
 
Meld je nu aan!

!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->