Quickmenu

Wat is het doel?

?

Als je in het grootste asiel van Nederland zit én je hebt de 'status' van een kneus omdat je als hond-op-leeftijd al heel lang wacht of omdat je als kat dure medicatie nodig hebt, dan kan het wel eens moeilijk zijn om een geschikt baasje te vinden. 

Het doel van Help! Ik heb een hondenleven is om ieder kneusje van DOA (Dierenopvang Amsterdam) een dierwaardig en liefdevol bestaan te bieden. Want ieder dier verdient de best mogelijke opvang en zorg. De opbrengsten van Help! 2015 gaan daarom naar DOA's Knappe Kneusjes

It's a dog's life!

!

Als deelnemer aan  Help! Ik heb een hondenleven ga je 24 uur lang aan den lijve ondervinden hoe het is om in een kennel te verblijven. Zonder smartphone of internet. En op water en brood, geserveerd in voerbakken. Jouw verzorgers bepalen wanneer je even je hok uit mag om je benen te strekken of wanneer je wat te eten krijgt. 
 
Door sponsoring kun je extra’s binnenhalen die je leven in de kennel veraangenamen. Net zoals de dieren in de opvang ben je voor je welzijn dus afhankelijk van de goede giften van je achterban. Lees meer over de actie.

Doe mee!

***

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor Help! Ik heb een hondenleven! Je helpt daarmee de dieren in de opvang die jouw hulp het hardst nodig hebben. Zelf beleef je een unieke ervaring die je de rest van je leven niet meer vergeet. 
 
Je kunt individueel meedoen, maar ook als duo of als team. Dus zoek je vrienden, sport- of kroegmaatjes bij elkaar en meld je aan! Kun je dat ook weer van je bucketlist afstrepen. ;)

Sponsor een deelnemer

We hebben ook dit jaar weer enthousiaste deelnemers die er helemaal voor gaan!

Kijk hier wie er allemaal meedoen en steun een 'hokzitter' met een donatie.

Daarmee help je de dieren die het moeilijk hebben in het asiel. 

Of doe zelf ook mee en meld je aan als deelnemer!                                               

Dierenopvang Amsterdam

Ook de vierde editie van Help! Ik heb een hondenleven wordt georganiseerd door Dierenopvang Amsterdam (DOA). DOA is de grootste opvang voor dakloze honden en katten in Nederland. Rond de 2000 dieren vinden hier jaarlijks een tijdelijk thuis.

De voorgaande drie edities van Help! Ik heb een hondenleven hebben samen 80.000 euro opgebracht voor de opvangdieren in Amsterdam.
!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->