Quickmenu

Knappe Kneusjes: Atka & Bearna

Atka en Bearna zijn bij DOA oude bekenden. Sinds 2011 hebben we ze een aantal keren zien komen en gaan. Helaas bleken de op het eerste gezicht geschikte baasjes vaak minder bekwaam dan we zouden willen. Inmiddels zijn broer en zus twee oudjes van 12,5 jaar. Alleen zijn deze twee Malamutes niet echt wat je noemt oud en wijs: als je ze alleen in huis laat, slopen ze je complete interieur.

Het zijn dus geen honden om in huis te houden. Verder is het een gezellig stel: ze zijn dol op aandacht en werkelijk onafscheidelijk, behalve tijdens het eten - dat moet apart. Atka is verder een speelse oude knar die nog graag een balletje trapt of door het zwembad banjert. Bearna is de aanhankelijke van de twee - ze is ook in staat om elke deur open te krijgen.

Andere honden interesseren deze Malamutes niet zo. Als ze maar bij elkaar zijn. Los lopen kan helaas niet; dan gaan ze er vandoor en zie je ze niet meer terug. We hebben Atka en Bearna bij de 'KnappeKneusjes' gevoegd omdat deze twee oudjes het verdienen om hun laatste tijd samen op een fijne plek te slijten. We hopen door samenwerking met een boerderij of iets dergelijks een geschikte plek te vinden. Met de hulp van het kneuzenfonds willen we kost en logies betalen in ruil voor liefde en aandacht. 

Wil je Atka & Bearna helpen?

Als je Atka & Bearna wilt helpen doe dan mee aan Help! Ik heb een hondenleven
Kun je zelf niet meedoen aan deze geweldige actie? Doe dan een donatie aan één van onze deelnemers! Je kunt ook vriend van DOA worden en onze kneusjes structureel ondersteunen.
 
Terug naar het Knappe Kneusjes-overzicht
 
 

Atka en Bearna op Instagram

Atka en Bearna, twee stokoude Malamutes. Mooi en lief en leuk. Maar ze breken je huis af waar je bij staat. Buitenplek gezocht voor deze charmante bejaarde vandalen! #knappekneusjes #baasjegezocht #asieldieren

Een foto die is geplaatst door Dierenopvang Amsterdam (@dierenopvangamsterdam) op

!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->