Quickmenu

Knappe Kneusjes: Een Fransman 

Hij heeft een beetje een gekke naam: Een Fransman. Waarschijnlijk door de studenten bedacht met wie hij heel wat jaren heeft doorgebracht. De student van wie hij was, is vertrokken en toen werd Een Fransman de kat van iedereen in het studentenhuis. Een lieverd en ongecompliceerd. Maar ineens werd hij ziek - hij kreeg diarree. De dierenarts schreef wat pillen voor, maar in zo'n studentenhuis is natuurlijk niemand echt verantwoordelijk, dus de behandeling was een beetje halfslachtig. De diarree werd erger en toen vonden de studenten het tijd worden dat Een Fransman met pensioen zou gaan. Ze brachten hem bij ons.

We hebben inmiddels heel wat dieetvoer en medicijnen uitgeprobeerd, maar het slaat niet echt aan. Ondertussen is het een kater met een gezonde eetlust die niet erg ziek oogt. Waarschijnlijk heeft stress invloed op zijn poeperij. Maar een nieuw baasje vind je met zo'n onberekenbare ontlasting niet snel. Daarom zit Een Fransman nu bij de 'KnappeKneusjes'. Een van de oplossingen op maat van dit fonds zou zijn om de eigenaar te steunen met de eventuele medische kosten.

Wil je Een Fransman helpen?

Als je Een Fransman en alle andere kneusjes wilt helpen doe dan mee aan Help! Ik heb een hondenleven
Kun je zelf niet meedoen aan deze geweldige actie? Doe dan een donatie aan één van onze deelnemers! Je kunt ook vriend van DOA worden en onze kneusjes structureel ondersteunen.
 
Naar het Knappe Kneusjes overzicht

!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->