Quickmenu

Knappe kneusjes: Mees

Mees is een lief, klein scharminkeltje dat als zwerver bij ons binnenkwam. We schatten haar leeftijd ergens tussen de 8 en 12 jaar. Ze was er slecht aan toe met iets wat op een geperforeerd oog leek. Dat is inmiddels verwijderd en eigenlijk deert haar dat bijzonder weinig.
 
Jammer genoeg zit ze nog steeds niet lekker in d'r vel zonder dat we precies weten waarom. Ze braakt en is veel te mager. Bloedonderzoek heeft niets opgeleverd. Daarna is een echoscopie voor haar darmen en maag misschien noodzakelijk. Mees heeft geen pijn, maar met een zekere leeftijd en zo'n wankele gezondheid ben je natuurlijk niet de eerste die met een lief baasje meegaat.
 
Mees is één van onze kneusjes voor wie het Kneuzenfonds hebben opgericht. Daarmee kunnen we een eventueel pleeggezin financieel ondersteunen in ruil voor liefde en aandacht. 

Wil je Mees helpen?

Als je Mees en alle andere kneusjes wilt helpen doe dan mee aan Help! Ik heb een hondenleven. Hartstikke leuke uitdaging voor een heel goed doel! 
 
Kun je zelf niet meedoen aan deze geweldige actie? Doe dan een donatie aan één van onze deelnemers! Je kunt ook vriend van DOA worden en onze kneusjes structureel ondersteunen.
 
 
Terug naar het Knappe Kneusjes overzicht
!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->