Quickmenu

Knappe Kneusjes: Pépé 

Pépé is een klein, enthousiast en slim Corgy-mengsel van zes jaar oud. Hij werd in januari bij ons gebracht omdat z’n baasjes een baby hadden gekregen en niet meer genoeg tijd konden besteden aan hem. Jammer genoeg is die kleine man hier niet echt gelukkig. Hij lijkt heel stoer omdat hij snel in de aanval gaat, maar eigenlijk is hij gewoon doodsbang. Door schade en schande wijs geworden, is Pépé altijd op z’n hoede. En niet onterecht, want net toen hij een beetje begon te ontspannen, werd hij door een andere hond gebeten. Daarom geldt nu opnieuw: als ik je niet ken, vertrouw ik je niet.

Pépé zit al veel te lang in de kennel voor een vrijkont met een heel klein hartje. Bij onze verzorgers kruipt hij onmiddellijk op schoot als hij die kans krijgt. Eigenlijk is het bij Pépé vooral een kwestie van vertrouwen. Zodra hij zich bedreigd voelt en dat is eigenlijk continu het geval, zet hij een grote bek op. Want je wilt natuurlijk wel even laten weten dat je er bent.

Pépé zit nu bij de ‘KnappeKneusjes’ in de hoop dat we een pleeggezin voor hem vinden waar hij op adem kan komen. In ruil voor kost en logies bieden wij volledige ondersteuning van onze gedragstherapeut om van Pépé een stoerdere vent te maken. 

Wil je Pépé helpen?

Als je Pépé en alle andere kneusjes wilt helpen doe dan mee aan Help! Ik heb een hondenleven
 
Kun je zelf niet meedoen aan deze geweldige actie? Doe dan een donatie aan één van onze deelnemers! Je kunt ook vriend van DOA worden en onze kneusjes structureel ondersteunen.
 
Terug naar het Knappe Kneusjes overzicht

!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->