Quickmenu

Knappe Kneusjes: Rocky

Ruwe bolster zachte pit gaat zeker op voor deze 6-jarige vent met spierballen. Hij kan heel druk zijn. Zo gaat hij uit z’n dak wanneer hij andere honden ziet – dan moet hij zich echt even laten kennen – maar met mensen is hij heel lief en mak. Hij is graag op zichzelf in z’n bench; alsof hij zo alle drukte om zich heen kan buitensluiten. Een ei noemen onze verzorgers hem dan ook.

In de anderhalf jaar (!) die Rocky bij ons zit, heeft hij heel goed naast een fiets leren lopen. Hij is er dan ook dol op. Net als op de cursussen van Dutch Cell Dogs. Hij gaat er al voor de derde keer heen. Niet omdat hij zo hardleers is, maar omdat hij het ontzettend leuk vindt. Als hij bezig is met een training of een zoekspelletje, ligt alle focus bij ‘het werk’. Dat geldt ook voor de momenten dat Rocky een bal ziet. Niets leuker dan een potje ‘voetballen’. Hij heeft dan totaal geen oog voor andere honden.

Omdat Rocky de handicap heeft dat hij én een Stafforshire Terriër is én een donkere kleur heeft, staan de nieuwe baasjes niet voor z’n kennel te trappelen. Daarom mag hij meedoen met de ‘KnappeKneusjes’. In de hoop op een baas die Rocky met onze ondersteuning bij de hand neemt en hem consequent en met liefde gaat opvoeden. 

Wil je Rocky helpen?

Als je Rocky en alle andere kneusjes wilt helpen doe dan mee aan Help! Ik heb een hondenleven
 
Kun je zelf niet meedoen aan deze geweldige actie? Doe dan een donatie aan één van onze deelnemers! Je kunt ook vriend van DOA worden en onze kneusjes structureel ondersteunen.
 
Terug naar het Knappe Kneusjes overzicht

!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->