Quickmenu

Testimonials

Rebecca Samuels

Waarom meedoen met deze geweldige actie? Waarom niet? De reden waarom ik heb meegedaan is omdat ik elke maand al geld doneerde aan het asiel. Wel zo makkelijk, maar ik miste het gevoel, de betrokkenheid. Dus besloten om mee te doen met deze geweldige actie! Het is zo gaaf als je met een groep die je helemaal niet kent, samen sterk staat voor een doel. Ik heb al mijn socialmediapagina's gebruikt en vrienden, kennissen persoonlijk benaderd , om mij te steunen met mijn 24u-opsluiting. Dit is heel succesvol geweest! 

Het was een dag om nooit meer te vergeten, leuke groep, leuke gesprekken met medegevangenen, en niet te vergeten de warmte, gezelligheid, betrokkenheid en goede zorgen van de vrijwilligers die deze dagen tot een succes maken.
Dus heb je een hond of kat of ben je gek op dieren en je  wilt echt iets kunnen betekenen voor deze asieldieren? Je bent in voor een uitdaging? Wacht dan niet af, kijk niet toe. Maar doe iets! Schrijf je in en Go Go Go!!!


Priscilla Leffelaar

Vorig jaar heb ik mee gedaan met Help! Ik heb een hondenleven. Ik heb een mooi bedrag van €1.566,- opgehaald!

De reden dat ik mezelf had opgegeven was omdat mijn neefjes (honden van m'n zus en zwager) uit dit asiel kwamen en ik zelf wilde ervaren hoe zij het daar hebben gehad. En ook natuurlijk omdat ik een superdierenvriend ben en geld wilde ophalen voor de asieldieren.

Ik zou het iedereen aan kunnen raden om zich aan te melden! Hoe meer geld je ophaalt hoe meer extra's je krijgt (bijvoorbeeld een boek, puzzel, kussen). Ik heb in ieder geval een fantastische ervaring achter de rug en wellicht meld ik mezelf in de toekomst weer aan!René Lubbers

Vorig jaar heb ik mijzelf opgegeven voor Help! ik heb een hondenleven omdat ik vind dat elk persoon ongeacht zijn situatie zich minimaal één keer per jaar kan inzetten voor een maatschappelijk doel.

In mijn ogen was die keuze snel gemaakt en besloot ik mij in te zetten voor de asieldieren. Deze dieren verdienen gewoon de speelruimte die dieren thuis juist wel geboden krijgen. Mijn doel was om voor juist diegenen die zich niet in woorden konden uitdrukken helpen de situatie te verbeteren.

En gelukkig is het DOA daar met een fantastische actie en realiseren zij jaar in en uit betere omstandigheden voor de dieren die daar verblijven!  Juliette Weiland 

Al 3 keer heb ik meegedaan aan Help! Ik heb een hondenleven. En ik heb elk jaar meer geld opgehaald (eerste jaar rond de 83,- en afgelopen jaar rond de 800,- euro). Het blijft elk jaar weer een uitdaging om genoeg geld op te halen maar toch lukt het me elke keer weer.

Ik ben hiermee begonnen omdat de eerste editie tijdens mijn stageperiode hier viel en ik was meteen enthousiast! Ik kende de honden al dus ik wist voor wie ik het allemaal deed, en natuurlijk voor de toekomstige asielbewoners.
Het leuke als je vanaf het begin mee doet is dat je kan zien wat ze allemaal doen en aanpassen om het voor de deelnemers weer meer uitdagend te maken.
Ga jij maar eens eerst 500,- bij elkaar sparen om opgesloten te kunnen worden, dat is best pittig maar erg leuk als het je lukt. Doe ook mee!
 
Ook meedoen? Meld je dan nu aan!

!-- Facebook Conversion Code for Alexander -->